سيزدهمين جشنواره پژوهشي و فناوري دانشگاه با تقدير از برگزيدگان و منتخبين برتز در حوزه هاي مختلف علمي و پژوهشي و فناوري و اهداي جوايز با حضور استاندار محترم آذربايجان شرقي، رييس دانشگاه علوم پزشكي تبريز و معاونت تحقيقات و فناوري و اساتيد، دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تبريز پايان يافت.
در مراسم اختتاميه اين جشنواره، ابتدا دكتر فرهودي، مدير پژوهش معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي تبريز، ضمن ارايه فرآيند انتخاب پژوهشگران برتر و نحوه كار ستاد اجرايي جشنواره از تمامي عوامل اجرايي ستاد سيزدهمين جشنواره پژوهشي تشكر كرد.
در ادامه مراسم دكتر رشيدي، معان تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي تبريز، ضمن خوش آمد گويي به ميهمان، و قدرداني از زحمات و تلاشهاي همه پژوهشگران ، محققان و دانشجويان؛ با ارايه آمار و مستندات نظامهاي رتبه بندي كشوري و جهاني، جايگاه دانشگاه علوم پزشكي تبريز را در رتبه بندي وزارت بهداشت، ششم اعلام كرد كه با نظام رتبه بندي ESI رتبه پنجم به دانشگاه علوم پزشكي تبريز تعلق يافته است.
دكتر رشيدي ضمن اعلام برنامه ريزي هاي انجام گرفته براي ارتقا كيفي پژوهش، محورهاي زير را مهم قلمداد كرد: 1. حمايت از محققين زبده 2. راه اندازي و تقويت عرصه هايي با فناوري نوين( سلول هاي بنيادي، مهندسي بافت، طب ترميمي) 3. حمايت از پروژه هاي بين بخشي 4. ماموريت گرايي
دكتر رشيدي برنامه ريزي در جهت تبديل علم به فناوري و تجاري سازي را از اهداف ديگر معاونت تحقيقات و فناوري دانسته برنامه هاي دانشگاه را به شرح زير اعلام كرد:
1. ايحاد واحد انتقال دانش
2. ايجاد بخش ارتباط با صنعت
3. شركت هاي دانش بنيان
4. برنامه كلان چند بخشي توليد آنت بادي هاي منوكلونال
5. انستيتوي سلول هاي بنيادي و طب ترميمي
6. بين المللي كردن دانشگاه
رييس دانشگاه علوم پزشكي تبريز، از همه تلاشگران و محققين و پژوهشگران كه در سال گذشته در فضاي رقابت علمي گوي سبقت را ربوده و توانسته در عرصه خدمت به نظام و كشور تلاش كنند قدرداني و تشكر كرد. ايشان ضمن ارايه آمار چهل ساله توليد علمي در كشور، اعلام كرد علي رغم هزينه كم تر در اين حوزه اما بيشترين پيشرفت و تعالي را در توليد علم داشته ايم.
دكتر صومي با اشاره به برنامه دانشگاه در كوهورت آذر كه از ايده به عرصه عمل رسيده است افزود دانشگاهي مي تواند بين المللي باشد كه كوهورت داشته باشد و دانشگاه از برنامه ريزي هاي پيش بيني شده جلوتر رفته و ان شاالله تا ماه آينده مرحله اول كوهورت تمام مي شود.
دكتر جبارزاده، استاندار آذربايجان شرقي نيز در اين مراسم ضمن آرزوي توفيق براي همه پژوهشگران و محققان و اساتيد و پرسنل دانشگاه علوم پزشكي تبريز، آظهار اميد واري كرد با تلاش و همت جامعه دانشگاهي و اساتيد فرهيخته، دانشگاه علوم پزشكي تبريز به جايگاه اول و برتر خود بازگردد. ايشان با بيان اين كه دولت يازدهم و رييس جمهور محترم آقاي دكتر روحاني بيشترين تلاش را در عرصه سلامت كشور داشته اند. ايشان نقش ارزنده خدمت در عرصه سلامت جامعه را از افتخارات دولت دانسته و افزودند: دولت مصمم است همه توانش را در دو مقوله امنيت و سلامت جامعه به كار گيرد.
استاندار آذربايجان شرقي ضمن اعلام آمادگي استانداري براي عملياتي كردن ايده هاي پژوهشگران در رشته هايي كه بيشترين ارتباط با صنعت را دارند از حمايت ويژه خود از پژوهشگران و محققين اعلام كرده و اظهار اميدواري كرد تا سال 1394، سال پژوهش كاربردي و پژوهش باشد.
استاندار در بخش پاياني صحبت هاي خويش پيشنهاد داد با توجه به ميزان بالاي مراجعه بيمار به مراكز درماني، تيم مستند ساز علمي در معاونت تحقيقات و فناوري حضور داشته باشد تا در اسرع وقت موارد پيش آمده حين درمان مستند سازي شده تا بعد در فرآيند هاي علمي و درماني به كار گرفته شود.
در پايان مراسم سيزدهمين جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تبريز، از بيست و يك از برترينها و برگزيدگان پژوهشي تجليل و تقدير به عمل آمده و تنديس ويژه به ايشان اهدا شد.