برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : سه شنبه 18 مرداد 1401
کد 429

نشست کشوری معاونین و مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمان های تابعه

نشست کشوری معاونین و مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمان های تابعه در تاریخ 5 مرداد 1401 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
نشست کشوری معاونین و مدیران بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمان های تابعه  در تاریخ 5 مرداد 1401 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. در این نشست که با حضور معاونین و مدیران امور بین الملل دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد آقای دکتر خداداد خدادادی مدیر اموربین الملل دانشگاه نیز شرکت داشتند. در این نشت یک روزه که از ساعت 8 لغایت 16 در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد آقایان دکتر بهرام عین الهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد حسین نیکنام دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری های وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت، دکتر کمال خرازی رییس شورای راهبردی روابط خارجی و خانم زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه ونظرات خود پرداختند.
در این دیدار وزیر بهداشت بر دیپلماسی علمی و سلامت از دو طریق گسترش فرهنگ دیپلماسی علمی بین اساتید، نخبگان، دانشمندان و با همکاری وزارت امورخارجه از طریق سفارتخانه ها، کنسولگری ها، تقویت حوزه بین الملل دانشگاهها،  ایجاد سیستم و مدیریت در حوزه اموربین الملل، صادرات دارو، گردشگری سلامت و تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت توسط دانشگاهها تاکید نمودند.
 دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری های وزارت بهداشت نیز ضمن تاکید بر نقش مرجعیت علمی در عملی شدن ارتباطات بین المللی بر ساختارمند نمودن ارتباط با واحدهای بین الملل دانشگاهها، بین المللی سازی نظام سلامت خصوصا در حوزه پژوهش و تحقیقات،  تاثیرپذیری سلامت از وضعیت کشورهای همسایه و به تبع آن به همکاری با وزارت امور خارجه در برگزاری نشست با سفرا و وزاری بهداشت کشورهای همسایه و دوست تاکید داشتند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت ایجاد زیرساخت برای برای صادرات محصولات و توانمندی های ایران، استفاده از ظرفیت های دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور، همکاری با سازمان های بین المللی و بهره مندی از گرنت های بین المللی را از جمله برنامه های معاونت در راستای بین المللی سازی حوزه پژوهش و فناوری برشمردند.
رییس شورای راهبردی روابط خارجی، علم و فناوری را یکی از مولفه های قدرت دانسته و نقش آن را در حکمرانی و احراز اقتدار دارای اهمیت بالایی دانستند. ایشان بر جذب دانشجوی بین المللی و تبدیل شدن به کانون صنعت گردشگری سلامت تاکید نمودند.
نماینده مردم تهران در شورای مجلس اسلامی ضمن تاکید بر توانمندی ایران در حوزه های پزشکی، داروئی و تجهیزات افزود باید یکی از اولویت های وزارت امورخارجه دیپلماسی سلامت باشد چرا که با توجه به ظرفیت دیپلماسی سیاسی می توان دیپلماسی های دیگر در حوزه هایی همچون اقتصاد و سلامت را گسترش داد.