برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : سه شنبه 6 شهريور 1397
کد 261

انتصاب مرکز NPMC به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی

گواهی "همکار سازمان جهانی بهداشت" با حضور نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران و قائم مقام وزیر در امور بین الملل به مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعطا گردید.
گواهی "WHO Collaborating Center" طی مراسمی با حضور آقای دکتر Christoph Hamelmann نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران و آقای دکتر محسن اسدی لاری قائم مقام وزیر در امور بین الملل در تاریخ 5 شهریور ماه 97 به مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعطا گردید.
 

مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز (C(NPM به پشتوانه دو دهه تجربیات ارزشمند ملی و بین المللی در زمینه آموزش و پژوهش در حوزه مدیریت سلامت برای دومین بار از سوی سازمان جهانی بهداشت به عنوان مرکز همکار این سازمان(WHO Collaborating Center)  در منطقه مدیترانه شرقی(EMRO)  برگزیده شد.
در طول این دوره همکاری مرکزNPMC  پروژه های مورد توافق با سازمان جهانی بهداشت در زمینه آموزش و پژوهش در مدیریت سلامت را طراحی و در منطقه مدیترانه شرقی با 27 کشور تحت پوشش پیاده سازی و اجرا خواهد نمود.
دکتر Hamelmann ضمن تبریک به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای این موفقیت خواستار تلاش هرچه بیشتر مرکز NPMC جهت عملیاتی نمودن تعهدات داده شده گردید و بر ضرورت داشتن نگاه سیستماتیک به مقوله آموزش و بهداشت اشاره کرد. ایشان در آیین انتصاب مجدد مرکز به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در تبریز در گفت‎وگو با خبرنگاران اظهار کرد: وجود پتانسیل‎های بالا در مرکز ملی مدیریت سلامت تبریز و سابقه همکاری چهار ساله با این مجموعه یکی از علل اصلی انتخاب مجدد آن به عنوان مرکز همکار است. 
وی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز را مجموعا مثبت ارزیابی کرد و گفت: در بازدیدی که از برخی مراکز این دانشگاه داشتم مرکز ترافیک دانشگاه را حرفه‎ای و سیستماتیک دیدم. همچنین توجه به مسایل بهداشتی حاشیه‎ی شهرها و انگیزه‎ی بالای کادر دانشگاه از دیگر مسایلی بود که توجهم را جلب کرد. 

دکتر اسدی لاری قائم مقام وزیر در امور بین الملل نیز بر آمادگی مجموعه تحت نظر خود جهت ارائه هرگونه کمک در این خصوص اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد این انتخاب با برگزاری هرچه بیشتر کارگاه های آموزشی و انجام کارهای پژوهشی در سطح ملی و بین المللی همراه باشد.
شایان ذکر است پیش از این مراسم جلسه ای در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه منعقد گردید که طی آن از ظرفیتهای همکاری و نحوه تعامل با دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در تهران صحبت شد.