برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : دوشنبه 4 تير 1397
کد 241

حضور مسئولین شبکه جهانی حمایت از جوامع ایمن از کشور سوئد در شهرستان اسکو و شهر سهند

جلسه ارزیابی پروژه جامعه ایمن و مروج سلامت سهند با حضور دکتر گولدبراند اسکونبرگ از کشور سوئد برگزار گردید.
جلسه ارزیابی پروژه جامعه ایمن و مروج سلامت سهند با حضور دکتر گولدبراند اسکونبرگ رییس ارزیابان شبکه جهانی جوامع ایمن از کشور سوئد و دکتر رضا محمدی مشاور ارشد رئیس شبکه جهانی جوامع ایمن و استاد دانشگاه کارولینیسکای سوئد و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان اسکو و شهر سهند در تاریخ 29 خرداد 97 در محل سالن فرهنگسرای شهرداری سهند برگزار گردید.


در ابتدای این جلسه دکتر تبریزی نماینده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد جامعه ایمن و مروج سلامت در استان گزارشی ارائه نمودند و این چنین عنوان داشتند که پروژه جامعه ایمن سهند توانسته در طی چندسال اخیر یکی از پروژه های تاثیر گذار در حوزه سلامت و ایمنی در سطح شهر سهند باشد.
در ادامه آقای دکتر اسکونبرگ ضمن اعلام رضایت از پروژه سهند و اقدامات صورت گرفته شده دراین خصوص در مورد جوامع ایمن در سطح جهان و اقداماتی که در این راستا انجام گرفته سخنانی ایراد کرد. سپس ارزیابان بین المللی به همراه مسئولین شهرستانی و شهر سهند از اقدامات انجام گرفته شده در سطح شهر سهند بازدید میدانی به عمل آوردند. بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره یک سهند، کانون دوستدار شهروند ارشد سهند، مرکز اپراتوری فوریتهای پزشکی شهرستان اسکو، پیاده روهای قدم شمار، پارک بانوان، پارک ترافیک، محل دائمی نمایشگاه جامعه ایمن در محل کتابخانه عمومی سهند، ایستگاه آتش نشانی، مرکز مانیتورینگ ترافیک شهری شهرداری سهند، نمایشگاه صنایع دستی بانوان، آمبولانسهای اورژانس اجتماعی ۱۲۳ بازدیدهایی به عمل آمد. درحین بازید، دکترهاشمی اقدم، سرپرست شبکه جامع و همگانی سلامت شهرستان اسکو و مسئول دبیرخانه علمی پروژه جامعه ایمن و مروج سلامت سهند مطالبی درمورد جوامع ایمن و شهرهای سالم  ایراد نموده و یادآور شد: جامعه ایمن و شهر سالم دو برنامه تایید شده از سوی سازمان بهداشت جهانی بوده و در اکثر کشورها این دو طرح به صورت جداگانه اجرا می شود ولی در سهند برای اولین بار در سطح کشور و دنیا یک مدل تلفیقی از این دو برنامه با عنوان جامعه ایمن و مروج سلامت اجرا می گردد که با حمایت های استانداری آذربایجان شرقی، فرمانداری شهرستان اسکو و همت کمیته های پنجگانه در این پروژه، اجرا می شود. دبیرخانه علمی این پروژه در محل شبکه جامع و همگانی سلامت شهرستان اسکو دایر شده و با همکاری مرکز بین المللی حمایت از جوامع ایمن (ISCSC ) هدایت علمی پروژه را برعهده دارد. این پروژه بر مبنای مشارکت بین بخشی برنامه ریزی شده است و با استراتژی های توانمندسازی و مشارکت مردم، گروههای مردم نهاد(سمن ها) و برنامه ریزی بلند مدت به دنبال دستیابی به اهداف متعدد در حوزه های ایمنی و سلامت در شهر سهند می باشد. در پایان بازدیدها جلسه ای جهت جمع بندی ارزیابی پروژه در محل سالن جلسات شهرداری سهند برگزارگردید. درابتدای این جلسه، دکترمحمدزاده ضمن تشکر از حمایتهای شبکه جهانی جوامع ایمن بخصوص مرکز این شبکه در ایران و دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اقدامات صورت گرفته درسهند در راستای پروژه را یک کار بین بخشی عنوان کرده و یادآور شد: فرمانداری شهرستان نقش سیاست گذاری کلی و ایجاد هماهنگی بین بخش های مختلف ازجمله هماهنگی اعضای کمیته ها بایکدیگر و با گروههای مردم نهاد را برعهده داشته و تمامی تلاش خود را جهت تحقق این امر انجام خواهد داد. درادامه ارزیابان شبکه جهانی جوامع ایمن، ضمن یادآوری شاخص های هفتگانه جوامع ایمن و ابراز خشنودی از تحقق این شاخصها در پروژه جامعه ایمن سهند، اقدامات صورت گرفته شده را ستودنی عنوان کرده و یادآورشدند تمامی اقدامات در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم و ارتقای ایمنی در شهر سهند می باشد .