تاریخ : جمعه 25 مهر 1393     |     کد : 80

بازدید مقامات دانشگاه یوزونجو ییل کشور ترکیه از دانشگاه علوم پزشکی تبریز

گروهی متشکل از مقامات و مسولین دانشگاه یوزونجو ییل کشور ترکیه طی دیداری 2 روزه در روزهای نهم و دهم آبان ماه سال جاری از دانشگاه علوم پزشکی تبریز دیدن کردند. در این سفر که با حضور رییس دانشکده پزشکی، معاون رییس دانشکده پزشکی، رییس دپارتمان جراحی، رییس دپارتمان طب نوزادان، و 3 تن از اعضای هییت علمی دانشگاه وان انجام شد دو طرف علاقه خود را جهت توسعه همکاری های مشترک علمی و برنامه های بین الملل اعلام داشتند.

طی این دیدار، هییت ترک از امکانات دانشکده پزشکی دانشگاه دیدار کردند و سپس در حضور دکتر کاظم شکوری رییس دانشکده پزشکی تفاهم نامه ای جهت توسعه همکاری و برگزاری دوره های مشترک امضا کردند. در ادامه، هییت مذکور از بخش های مختلف بیمارستان های نیکوکاری و بخش NICU بیمارستان الزهرا نیز بازدید کردند.

همچنین دو تن از اساتید دانشگاه وان در کنفرانس تازه های هپاتیت B و C که همزمان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال برگزاری بود به ایراد سخنرانی و ارائه مقاله خود پرداختند.

نوشته شده در   جمعه 25 مهر 1393  ساعت  09:19   توسط   فاطمه ذابح جمشیدی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط