تاریخ : سه شنبه 22 مهر 1393     |     کد : 68

برگزاری كنگره بین‌المللی و میان دوره‌ای جراحان مغز و اعصاب ایران در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کنگره بین‌المللی و میان دوره‌ای جراحان مغز و اعصاب ایران ۱۸ تا ۲۰ مهر ماه 1393 در تبریز برگزار ‌شد . در این همایش که با حضور جراحان شاخص مغز و اعصاب دنيا از كشور هاي آمریکا، فرانسه، ایتالیا، ترکیه، آلمان، افغانستان، هندوستان، پاکستان و جمهوری آذربایجان برگزار شد پرفسور کروز رییس انجمن جراحان مغز و اعصاب فانکشنال جهان نیز شرکت داشتند.

این کنگره در محورهایی نظیر تازه‌های جراحی مغز و اعصاب ایران، نورو تروما، جراحی اعصاب سالمندان، نورو واسکولار برگزار ‌شد .گروه‌های هدف این کنگره شامل جراحی مغز و اعصاب، رادیولوژی، فیزیوتراپی، نورولوژی، فک و صورت، گوش و حلق و بینی، روانپزشکی، جراحان فوق عروق، بیهوشی، فوق تخصص غدد، ارتوپدی، طب اورژانس، پزشکی عمومی، کارشناسان پرستاری، کارشناسان فیزیوتراپی، کارشناسان روانشناسی و کارشناسان رادیولوژی بود .
کنگره بین‌المللی و میان دوره‌ای جراحان مغز و اعصاب ایران از سال ۱۳۴۲ هر سال در یکی از مراکز دانشگاهی کشور برگزار می‌شد و امسال نیز این کنگره در تبریز برگزار گردید .

نوشته شده در   سه شنبه 22 مهر 1393  ساعت  08:13   توسط   فاطمه ذابح جمشیدی
ویرایش شده در سه شنبه 22 مهر 1393 ساعت 08:15 توسط فاطمه ذابح جمشیدی