تاریخ : چهارشنبه 5 شهريور 1393     |     کد : 64

بازدید دکتر فوزیه عثمان، استاد دانشگاه پوترا مالزی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پروفسور فوزیه عثمان رییس دپارتمان آناتومی انسانی در دانشگاه پوترا مالزی در تاریخ 5 شهریور1393 طی بازدید خود از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از چندین مرکز تحقیقاتی منتسب به دانشگاه بازدید نمودند. هدف از این بازدید آشنایی با زیرساخت های موجود در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و پیدا کردن زمینه های مشترک جهت همکاری دوجانبه بود. همچنین ایشان با چندین شرکت داروسازی جهت عقد قرارداد مذاکراتی انجام دادند. مراکزی که جهت همکاری مشترک با دانشگاه پوترای مالزی مورد توجه قرار گرفتند شامل مرکز تحقیقات ایمونولوژی و مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی دارویی بودند. در پایان این سفر یک روزه ایشان با دکتر برادران (رییس مرکز تحقیقات ایمونولوژی) نیز دیدار کرده و نظرات خود را در راستای برقراری رابطه و همکاری مشترک انتقال دادند.

نوشته شده در   چهارشنبه 5 شهريور 1393  ساعت  12:12   توسط   فاطمه ذابح جمشیدی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط