پنجشنبه 30 شهريور 1396 - 29 ذو الحجة 1438
تاریخ : دوشنبه 19 تير 1396     |     کد : 178

سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در قالب هیئت بلند پایه دانشگاهی ایران به گرجستان و ارمنستان

در خلال این سفر دکتر صومی دیدارهایی با روسای دانشگاه های علوم پزشکی تفلیس و ایروان داشتند که ضمن آنها مقدمات همکاری های دوجانبه فراهم گردید.

طی ماموریتی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و رئیس شورای کلان منطقه 2 کشور به عنوان نماینده وزارت متبوع در سفر هیئتی بلند پایه به سرپرستی آقای دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با دستور کار افزایش روابط علمی، آموزشی و دانشگاهی با کشورهای گرجستان و ارمنستان شرکت نمودند. این سفر 5 روزه در تاریخ 17-13 تیر ماه 96 انجام شد.
در این سفر که با هدف گسترش همکاری های بین دانشگاهی و تبادلات علمی به ویژه تبادل استاد و دانشجو انجام شد هیئت ایرانی ضمن بازدید از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی طرف های گرجستانی و ارمنی به بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه گسترش همکاری ها پرداخت. ضمنا جلساتی با حضور معاون نخست وزیر، وزیر آموزش عالی گرجستان و وزیر علوم ارمنستان نیز برگزار گردید.

نوشته شده در   دوشنبه 19 تير 1396  ساعت  12:50   توسط   فاطمه ذابح جمشیدی
ویرایش شده در دوشنبه 19 تير 1396 ساعت 13:00 توسط فاطمه ذابح جمشیدی